Aerostrip

Aerostrip® diffusorer er konstrueret med præcision for at skabe fine bobler, der maksimerer iltoverførselseffektiviteten. De fint fordelerede bobler giver en større overflade for effektiv iltoverførsel, hvilket fremmer forbedrede biologiske behandlingsprocesser og sikrer optimal vandkvalitet. Med deres høje iltoverførselseffektivitet bidrager disse diffusorer til energibesparelser og reducerede driftsomkostninger.

Aerostrip® diffusorernes unikke design omfatter holdbare materialer af høj kvalitet, der sikrer lang levetid og pålidelighed, selv under krævende miljøforhold. Deres fleksible membranstruktur og selvrensende egenskaber minimerer tilstopning og belægning, hvilket resulterer i en konsekvent og problemfri drift.

En af de vigtigste fordele ved Aerostrip®-diffusorer er deres alsidighed. De kan nemt integreres i både nye og eksisterende spildevandsbehandlingsanlæg og tilpasses forskellige tankgeometrier og konfigurationer. Uanset om det drejer sig om aktiveret slam-processer, aerobe nedbrydere eller lagun-systemer, leverer Aerostrip®-diffusorer optimal iltfordeling og maksimerer effektiviteten af den biologiske behandling.

Oplev kraften i effektiv luftning med Aerostrip® fine bubble diffusers. Kontakt os i dag for at få mere at vide og drøfte, hvordan vores løsninger kan imødekomme dine specifikke behov inden for spildevandsbehandling.

BioMizing tilbyder også design og fremstilling af optagelige beluftnings systemer med Aerostrip® diffusorer, inkls. hæve/sænke anordning. Her er et eksempel på et system vi har lavet til Assens Ny Renseanlæg:

Læs mere om Aerostrip diffusorer her:

 

Scroll to Top

BLIV RINGET OP

Såfrem du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.