Renseanlæg Lynetten

Renseanlæg Lynetten er Danmarks største spildevandsanlæg beliggende på Refshaleøen i København. Det er et centralt rensningsanlæg, der behandler spildevand fra cirka en million mennesker i hovedstadsområdet. Anlægget spiller en vigtig rolle i at sikre en effektiv og miljømæssig forsvarlig behandling af spildevand, før det udledes i havet.

BioMizing ApS har fået tildelt den spændende opgave med at installere bundbeluftning på Renseanlæg Lynetten. Dette omfattende projekt involverer installationen af ikke mindre end 7.000 AEROSTRIP® diffusere på bunden af renseanlæggets tanke. Disse diffusere er nøglekomponenterne i den nye luftforsyningsteknologi, der vil forbedre renseprocessen betydeligt.

Udover installationen af diffusorerne har BioMizing ApS også ansvaret for den omfattende rørføring og luftregulering. Dette indebærer design og implementering af et effektivt rørsystem, der sørger for optimal luftfordeling til hver enkelt diffusor. Luftreguleringen er afgørende for at opnå en nøjagtig og præcis luftmængde, der sikrer optimal iltning og cirkulation i renseanlæggets processer. Til dette bliver der installeret Egger Iris® ventiler for at sikre den mest optimale luft regulering.

HAr du Spørgsmål ?

Scroll to Top

BLIV RINGET OP

Såfrem du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.