Om BioMizing

BioMizing er en sammentrækning af ordene

Biologi og Optimering

Det er BioMizing´s mission at bidrage med optimerede løsninger inden for sektorerne vand-/spildevand samt affald-/biomasse.
BioMizing er en mindre handels, produktion samt ingeniørfirma, såvel vores medarbejdere, leverandører samt samarbejdspartnere har alle mangeårig erfaring i branchen, vores målsætning er altid at sikre et tilfreds kundeforhold.

BioMizing trækker på den bedst tilgængelige know-how der findes på markedet, vores styrker er primært elektrisk samt mekanisk udrustning, når det drejer sig om proces tekniske udfordringer benytter vi de bedste specialister på markedet.

BioMizing går ind i opgaven med fokus på følgende: Kundens behov, kundens ønsker og ikke mindst Kundens forventningsafstemning.
BioMizing vision er ikke ”Cheap Charlie” men derimod ”Best in Class” vores fokus vil altid være at levere den mest optimale løsning, hvor funktionalitet, kvalitet, servicevenlighed samt ”Life time cost” er i fokus. Vi ønsker altid det rigtige forhold mellem investering og driftsomkostninger også betegnet Capex / Opex.

HAr du Spørgsmål ?

Scroll to Top

BLIV RINGET OP

Såfrem du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.