Produkter

 • BM SWH

  BM Skrue Varmeveksler, BM-SWH

  Veksleren er en specialudviklet varmeveksler, der hovedsageligt bruges til biomasse og slam.

  BM-SWH er tilgængelig i forskellige materialer, afhængig af forespørgsel.

  Kontakt BioMizing for yderligere information.

 • BM SPH

  Spiral varmeveksler type SPH er en helt igennem unik nyudviklet/-designet varmeveksler, der kan anvendes til slam-/biomasse samt andre medier, hvor det kræves, at det er muligt at inspicere/rengøre såvel den primære som den sekundære side af veksleren.

  SPH er designet således, at det er muligt at åbne veksleren uden demontering af tilslutningsrør.

  SPH kan leveres i sort udførelse eller i rust-/syrefast stål efter ønske. Veksleren leveres færdigt isoleret på låge, sider samt rørtilslutning. Isolering afsluttes med alukappe.

  Kontakt BioMizing for yderligere information

 • Salsnes Filter

  Salsnes filter er et højteknologisk kvalitetsfilter der både filtrerer, separerer samt afvander slampartikler uden brug af kemikalier.

  Et Salsnes filter anvendes til en lang række forskellige applikationer til filtrering af procesvand fra industrielt samt kommunalt spildevand, til proces og fødevareindustri

  Salnsnes filter leveres i forskellige størrelser, både som type SF samt SFK.

  Kontakt BioMizing for mere information

 • Aerostrip

  BioMizing er stolte over at repræsentere den Østrigske leverandør Aerostrip på det danske marked.

  Aerostrip har i mere end 30 år fremstillet høj effektive stribe diffusorer, der leveres i længder fra 0,5m. op til 4,0m. Aerostrip har to typer diffusorer Q som er udført i PVC og type T som er udført i syrefaststål, begge leveresmed polyuretan (PUR) membran.

  Begge type diffusor er beregnet for placering direkte på tankbunden, således den mest optimale beluftning opnås.

  Foruden standard membran kan begge type diffusor leveres med den patenterede PHONIX membran som tillader et højere luftflow med et mindre tryktab. BioMizing kan desuden levere Aerostrip diffusorer som et optageligt system.

 • BM-Tilt

  Energibesparelsesventil til den nøjagtige og økonomiske kontrol ved lavt tab af tryk på væsker og gasser, der enten kan være rene eller indeholde partikler.

  Fordele
  Energibesparende flowkontrol På grund af det specielle design med seks centralt lukkende segmenter, Iris® membranstyringsventiler aktiverer a meget energieffektiv strømningskontrol med lave tryktab.

  Høj strømningskapacitet Cv (Kv) Dets flowoptimerede design såvel som de helt tilbagetrukne segmenter i huset, når det er helt åbent en meget høj strømningskapacitet Cv (Kv).

 • BM-Penstock (spjæld)

  BM-Penstocks anvendes til afspærring-/regulering af kanaler og bygværk BM-Penstocks leveres til montage på væg: BM-PS-W samt til montage i kanal: BM-PS-C
  BM-Penstocks leveres som standard med følgende betjening: manuel betjening med håndhjul, automatisk men Auma drev, andre betjeningsformer så som pneumatisk, hydraulisk eller andre aktuatorer efter forespørgsel. BM-Penstocks leveres som standard opbygget som følger:

  Stålramme rustfast EN1.4301 eller syrefast EN1.4404, alt rustfaststål totalbejdses (dyppes) efter forarbejdning, hvilket sikrer den bedst mulige korrosionsbeskyttelse.
  Spjældplade rustfast EN1.4301 eller syrefast EN1.4404, alt rustfaststål totalbejdses (dyppes) efter forarbejdning, hvilket sikrer den bedst mulige korrosionsbeskyttelse.
  Tætninger imellem spjældplade samt rammer leveres som standard i EPDM-gummi
  Glideskinner imellem spjældplade samt rammer leveres som standard i Polyethylen PE-HD 1000 farve sort, der er mest modstandsdygtig overfor UV
  Spindel: rustfast EN1.4301 eller syrefast EN1.4404
  Spindel møtrik: Bronze R67/CUSN72NPB-CC493KGC
  Boltemateriale: syrefast A4

  BM-Penstocks kan leveres med og uden stigende spindel afhængigt af opgaven og kunde ønske, generelt fraråder vi et spindelmøtrikken placeres i vand, ligesom en
  stigende spindel sikrer at spjældpladen altid kan åbnes-/lukkes

Scroll til toppen

BLIV RINGET OP

Såfrem du ønsker at blive kontaktet, så udfyld formularen og vi vil ringe dig op.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.